Alla mina lögner

audiobook (Unabridged) Under falskt namn

By Julie Clark

cover image of Alla mina lögner
Audiobook icon Visual indication that the title is an audiobook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Meg Williams. Maggie Littleton. Melody Wilde. Olika namn på samma person, beroende på var hon befinner sig och vad hon sysslar med. Hon är en bedragare som raderar ut sig själv för att bli precis den du behöver i ditt liv – en högskolestudent, en livscoach, en mäklare. Ingenting med henne är på riktigt. Hon glider bredvid dig och berättar exakt vad du behöver höra, och när hon är klar har du förmodligen förlorat allt.

Kat Roberts har väntat i tio år på att kvinnan som ställde hennes liv på ända ska komma tillbaka. Och nu när hon har gjort det är Kat fast besluten att avslöja henne. Men när de två kvinnorna lär känna varandra börjar Kats bild av Meg att falla sönder, vilket gör att Kat undrar vem Megs sanna måltavla är. Alla mina lögner är en skruvad thriller som dyker djupt ner i två kvinnors psyke och motiv och deras orubbliga strävan att söka rättvisa för det förflutna.

Alla mina lögner