The Woman Inside

ebook A másik nő

By E. G. Scott

cover image of The Woman Inside

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Szinte letehetetlen. Ezt a házasságról, titkokról és bosszúról szóló történetet egy olyan férj és feleség szemszögéből ismerhetjük meg, akik tökéletes, ám rettenetesen veszélyes párost alkotnak. Paul és Rebecca fuldokolnak abban a szenvedélyben, ami egykor lángra gyújtotta a szerelmüket, de mára kétszínű alakoskodássá változott, és azzal fenyeget, hogy véget vet a házasságuknak, szabadságuknak és épelméjűségüknek. A gyógyszerfüggőség csapdájában vergődő Rebecca nemcsak azt fedezi fel, hogy a férjének viszonya van, de azt is, hogy azzal a másik nővel új életet akar kezdeni. Egyre mélyebbre süllyedve a kétségbeesésbe, ő is kieszel egy álnok tervet, ami az égvilágon mindent elpusztíthat. A könyv megdöbbentő fordulatokkal teli történet a megtévesztésről. Egy belülről bomló házasság portréja, tanmese arról, hogy a szerelem képes valami egészen álnokká átalakulni. Egy regény arról, hogyan távolodnak el egymástól emberek, és hogy a hozzánk legközelebb állók is szörnyű titkokat rejtegethetnek.
„Egy házasság története, ami annyira sötét, hogy mellette a Holtodiglan az évtized szerelmi románcának tűnik. A könyv olyan sikerekre hasonlít, mint a Hatalmas kis hazugságok és a Nő az ablakban."
Entertainment Weekly
„A torokszorító indítástól a hajmeresztő befejezésig, végig lélegzetvisszafojtva olvastam ezt a pörgős, feszes thrillert. Vakmerő és agyafúrt történetszövés mesterfokon."
Goodreads
„Sötét mese titkokról, hazugságokról, hűtlenségről és bosszúról, így az olvasó az utolsó pillanatig találgat."
Bustle
„Míg Paul egyre titokzatosabb, Rebecca egyre mélyebbre süllyed a függőségben és a paranoiában. Mindeközben Sheila fenyegető jelenléte végig ott érezhető a háttérben. Folyamatos a feszültség."
Booklist
„Scott váltogatja az eltérő mértékben megbízható nézőpontokat, miközben egyik szédítő csavar követi a másikat. Mindez garantálja, hogy ne tudd letenni a könyvet."
Barnes&Noble

The Woman Inside