Noaptea in care a disparut

ebook Buzz Books

By Lisa Jewell

cover image of Noaptea in care a disparut

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Într-o noapte frumoasă de vară, într-o cochetă suburbie englezească, o tânără dispare împreună cu iubitul ei, după o petrecere la conacul unei noi prietene de la colegiu.
Un an mai târziu, o scriitoare se mută în casa de la marginea pădurii care o desparte de proprietatea în care s-au petrecut evenimentele. Cunoscută pe plan local sub numele Dark Place, pădurea este locul preferat de scriitoare pentru plimbările sale. În timpul unei asemenea plimbări, ea dă peste un indicator misterios pe care scrie „Sapă aici". Poate acesta să fie un indiciu spre întâmplările care au dus la dispariția tânărului cuplu? Și ce anume este îngropat în locul acesta bântuit?
În maniera ei fabuloasă, întunecată, plină de răsturnări de situație, Lisa Jewell a construit o poveste năucitoare care vă va ține cu sufletul la gură până la ultima pagină.
„Nimeni nu spune astfel de povești mai bine decât Lisa Jewell... Ea nu glumește, intră direct în subiect, antrenează personaje convingătoare, cu vieți interioare complexe, într-o intrigă de un suspans nebunesc de-a lungul câtorva sute de pagini, pentru ca apoi să creeze un final complet neașteptat. Îmi place la nebunie." Lee Child
„Lisa Jewell are talentul de a-și ține cititorii în tensiune, provocându-i constant să ghicească încotro se îndreaptă acțiunea... Dacă îți plac ghicitorile, această carte e pentru tine." Booklist
„Lisa Jewell este în forma ei maximă cu acest roman captivant, plin de suspans." Publishers Weekly

Noaptea in care a disparut