Copilul

ebook Buzz Books

By Fiona Barton

cover image of Copilul

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

O casă veche este demolată într-o zonă a Londrei ce urmează să fie modernizată... și un muncitor descoperă scheletul unui copil, îngropat cu mulți ani în urmă. Pentru jurnalista Kate Waters, este o poveste care merită atenție. Ea scrie câteva rânduri pentru ziarul la care lucrează, dar în lipsă de răspunsuri, poate doar să pună o întrebare: ale cui sunt rămășițele găsite pe șantier?
Pe măsură ce investighează, Kate descoperă legături cu o infracțiune care a zguduit orașul cu mai multe decenii în urmă: un copil a fost furat din maternitatea unui spital și nu a fost găsit niciodată. Părinții fetiței au fost devastați de pierderea suferită.
Dar povestea nu se oprește aici, iar Kate este atrasă în trecutul oamenilor care au trăit odinioară în cartier. Curând, ea află o serie de secrete neașteptate din viețile a trei femei și este sfâșiată între ceea ce poate și ceea ce nu poate dezvălui...
„Un roman plin de tensiune, palpitant și care nu dezamăgește până la ultima pagină... O lectură obligatorie."
Lee Child
„Copilul este un amestec perfect de lectură de vacanță și roman pentru cluburile de carte. O urmare fascinantă a volumului de debut al lui Barton, Văduva... Un roman provocator și cu un ritm rapid, care ține cititorul în suspans până la final."
USA Today
„Fiona Barton o aduce din nou în scenă pe reporterița Kate Waters, protagonista bestsellerului Văduva, și ne oferă, în Copilul, un alt roman de succes... O poveste cu adevărat antrenantă. Cei cărora le-a plăcut Văduva vor descoperi că Barton a devenit mult mai bună."
The Associated Press
CARTE PUBLICATĂ ÎN PESTE 35 DE ȚĂRI

Copilul