0024 Horloges

magazine No. 70 · 0024 Horloges

cover image of 0024 Horloges

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

0024 Horloges is het grootste luxueuze magazine in Europa over de fascinerende wereld van haute horlogerie. Het ultieme horlogemagazine staat vol met nieuwe modellen van de topmerken, achtergrondverhalen en diepte-interviews met ontwerpers en horlogemakers. Wie bij de tijd wil blijven, leest 0024 Horloges (Nederlandse taal).

00 24 Horloges

GOUD zacht, warm & gewild

mythische klasse

Audemars Piguet breaks the internet

Certina’s legendarische DS-system is jarig

Audemars Piguet wint ‘Aguille d’Or’ tijdens Grand Prix d’Horlogerie de Genève

Only Watch veiling Breekt alle records! Patek Philippe Grand Master Chime brengt @ 28,5 miljoen op!

Goodwood revival

Omega maakt het bont

TAG Heuer, Max Verstappen

WARM, GEEL, ZACHT • Het roest niet, heeft een zonnige warme kleur en is eindeloos herbruikbaar. In een wereld waar alles vergaat, heeft goud een universele aantrekkingskracht.

INDUSTRIEEL GOUD

Elegante precisie • In een goed gesprek met Matthieu Baumgartner, vice president marketing, van Longines bespreekt 0024 Horloges Magazine het immer voortdurende succes van dit Zwitserse powerhouse. Het succes is bijna eindeloos, maar hoe bereik je deze mate van succes? Matthieu Baumgartner weet als geen ander waar Longines zijn populariteit aan te danken heeft.

Xupes, Joseph McKenzie

‘Elegantie is en blijft onze ziel’ • Met de herintroductie van de Sport Classic en de nieuwe Brasilia heeft EBEL een stevig fundament gelegd voor een zonnige toekomst. We praten erover met president-directeur Flavio Pellegrini.

Gepassioneerde vakmensen inspireren elkaar om de beste te zijn • In haar nog maar negenjarig bestaan heeft het Nederlands Gilde van Goudsmeden de edelsmids- en haute horlogeriebranche een enorme impuls gegeven. De leden stimuleren elkaar om voortdurend te streven naar het hoogste niveau van ambachtelijkheid.

Jurassic art

TIKKENDE VRIENDEN VOOR LANGE TIJD • Wie tijdig in klassieke polshorloges heeft geïnvesteerd, heeft het beslist niet verkeerd gedaan. Bovenop het jarenlange genot van een chronometrisch meesterwerk komt de voldoening dat het in de loop van de tijd steeds waardevoller is geworden.

De unieke 3-generaties creatie van Chopard • De Alpine Eagle is een horloge dat werd ontworpen door drie generaties Scheufele. Maar niet alleen binnen de familie zorgt Chopard voor de volgende generaties. Van duurzaam gewonnen goud tot aandacht vragen voor het milieu; dit is luxe voor mensen die verder denken.

FAIRMINED GOLD

Het einde van een tijdperk: SIHH wordt Watches & Wonders

TAG Heuer viert het vijftigjarig jubileum van de Monaco

Zenith biedt levenslange garantie op de El Primero

LVMH doet bod op Tiffany & Co

De Seiko Astron wordt 50 jaar oud

Eén wereld, één kroon

A. Lange & Söhne viert het 25-jarig jubileum in stijl

Als ik een idee heb, móet het gebeuren • De gepersonaliseerde horloges van Kristof D’Hondt zijn net zo bijzonder als de goedlachse Vlaming zelf. 36 is hij pas. Op zijn vijftiende zei hij school vaarwel. En nu doet de succesvolle costumier zaken vanuit een schitterend kasteel in Waregem en in een luxe-boetiek in Knokke. Een zondagskind? Nee, Kristof weet ook wat het is om keihard te vallen. “Iedereen zou verplicht solo moeten reizen, twee keer per jaar.”

Het beste van de horlogerie in 304 onderdelen • Mechanische horlogerie kan ook in het smartphone-tijdperk nog altijd relevant en verleidelijk complex zijn. Patek Philippe levert hiervoor het bewijs met zijn nieuwste Calatrava.

HET ZEGEL VAN PATEK PHILIPPE

Wij willen een verschil maken • Het in 1904 opgerichte onafhankelijke horlogehuis Oris wordt sinds 2016 bestuurd door een tweekoppig management. Naast Claudine...

0024 Horloges