Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel een en twee

ebook De officiële tekst van de oorspronkelijke West End-productie · Harry Potter

By J. K. Rowling

cover image of Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel een en twee

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Negentien jaar geleden redden Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel de tovenaarswereld. Nu vertrekken ze wederom op een buitengewoon avontuur, samen met een nieuwe generatie dappere leerlingen die nog maar net aangekomen is op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Terwijl Harry een verleden probeert te verwerken dat steeds maar weer komt bovendrijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met het gewicht van een familie-erfenis die hij nooit heeft gewild. Nu het verleden en heden in botsing komen, raken zowel vader als zoon verwikkeld in een race door de tijd en moeten ze het opnemen tegen mysterieuze vijanden, want iedereens toekomst staat op het spel.
Harry Potter en het Vervloekte Kind is gebaseerd op een origineel verhaal van J.K. Rowling, John Tiffany en Jack Thorne en is het complete, onverkorte script van de bekroonde West End-productie. Deze uitgave omvat de finale dialogen en regie-instructies van het oorspronkelijke, tweedelige toneelstuk, een conversatiestuk tussen regisseur John Tiffany en toneelauteur Jack Thorne, de Potter-stamboom en een tijdlijn met belangrijke gebeurtenissen in de tovenaarswereld die leidden tot Harry Potter en het Vervloekte Kind.

Available to buy

Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel een en twee